fbpx
9.3 C
Province of Turin
vineri, mai 24, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

A început selecția oficială a tinerelor talente pentru celebrul Festival de Muzică „Sanremo”, 2024

Trebuie citit

În urmă cu câteva zile a început oficial selecția noilor talente care vor urcă pe scenă de la Sanremo 2024, categoria „Giovani / Tineri”, rampă de lansare a tinerelor talente dornice să pătrundă în lumea muzicii italiene.

Selecția pentru celebrul festival, înseamnă și o garanție a faptului că tinerii artiști sunt capabili să apară și să își creeze un viitor pentru a deveni adevărate straruri.

Record de înscrieri. Anul acesta și-au depus candidatura un număr de 722 de tineri sub 30 de ani, potrivit https://www.rainews.it/. Înscrierea (gratuită și în acest an) a fost rezervată tinerilor artiști cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani.

Finala selecției pentru Sanremo 2024 va avea loc pe 25 și 26 noiembrie. Câștigătorii vor avea ocazia să participe la o audiție în fața Comisiei de muzică a RĂI, care va decide cei 4 artiști care vor participa la seară finală a Sanremo Giovani de anul următor.

Procesul de selecție pentru Sanremo Giovani este cunoscut că fiind un teren de testare destul de provocator, dar în același timp este plin de oportunități. Tinerii cântăreți se pregătesc să se supună atenției criticilor unui juriu formai din experți, sperând să câștige un loc printre protagoniștii următoarei ediții de la Sanremo, anume ediția din 2024.

În etapa inițială a selecțiilor este abordată o gamă largă de genuri muzicale, de la indie-pop la hip-hop, rock și muzică de autor, Sanremo Giovani reprezentând și un loc în care se intersectează creativitatea cu inovația.

Acum putem să alegem cântărețul care ne place cel mai mult, să-l susținem și să vedem dacă poate câștiga această fabuloasă competiție.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente