fbpx
9.3 C
Province of Turin
vineri, mai 24, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Antreprenorul român Mihai Oană a stabilit prima gală MO Fighting Show. Campioni mondiali vor urca în ring la Pala Ruffini din Torino

Trebuie citit

Luptători internaţionali de top, printre care şi români, vor urca în ring în prima ediţie a Galei MO Fighting Show din istorie, competiţie sportivă realizată de antreprenorul şi sportivul român Mihai Oană. Gala MO Fighting Show va avea loc pe 21 octombrie 2023, la Pala Ruffini din Torino.

Aşadar, după succesul Galei Thai Boxe Mania, din 28 ianuarie 2023, antreprenorul şi sportivul român Mihai Oană aduce în centrul atenţiei, pentru toţi iubitorii de sporturi de contact, Gala MO Fighting Show. 

“Prima ediție a Galei MO Fighting Show va avea în centrul atenției pe cel mai bine cotați sportivi din România. Dincolo de acest lucru, îmi doresc să pun în centrul atenţiei comunitatea românilor de aici, oameni dornici de evenimente de calitate. Evenimentul acesta s-a născut şi din succesul galei anterioare, din pasiunea mea pentru sporturile de contact, dar şi pentru că, după 28 de ani de când sunt stabilit în Italia, consider că a venit vremea să fac ceva pentru comunitatea mea, ceva care să îi unească, să îi aducă împreună şi să îi pună în evidenţă. Ştim că suntem mulţi la Torino, dar nu îi văd pe conaţionalii noştri aproape niciodată uniţi, în acelaşi loc, pentru acelaşi obiectiv. Aşa cum am demonstrat în luna ianuarie, am reuşit să aduc aproximativ 4.000 de spectatori la Pala Ruffini, pentru Gala Thai Boxe Mania, majoritatea români. Eu zic că am dat o lecţie frumoasă de unitate, de susținere ”, a declarat pentru Revista IR, antreprenorul român Mihai Oană, organizatorul MO Fighting Show.

La Torino, şi de această dată, vor urca în ring luptători români de top, iar numele acestora vor fi făcute publice în curând, pe pagina de Facebook dedicată competiţiei sportive, şi anume: MO Fighting Show.

“De fapt, gala aceasta îşi propune, printre altele, să îi ajute şi pe tinerii sportivi foarte buni, care încă nu fost remarcaţi pe plan internaţional, dar şi pe cei consacraţi deja . Eu sunt sportiv, la rândul meu, practicant al sporturilor de contact. Gala aceasta nu este doar nebunie, este pasiune, este muncă, este recunoştinţă şi respect faţă de aceste sporturi”, a completat Mihai Oană, pentru revista IR. 

Biletele vor fi puse în vânzare în curând. Mai multe amănunte legate de viitoarea Gală K1 de la Torino, pot fi solicitate direct organizatorului, Mihai Oană, la numărul de telefon: 347 521 3455. 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente