fbpx
marți, aprilie 23, 2024

Cine e Ada-Maria Ileana, reprezentanta României la Miss World 2024, în India. Este profesoară de engleză

Trebuie citit

de Irina Dinică

Ada-Maria Ileana, tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024, este din București, are 26 de ani și este profesoară de limba engleză. A absolvit un master în Politici Publice University College London. Este licențiată în Studii de Securitate și pasionată de relații internaționale și diplomație, iar de șase ani lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. Este frumoasă, tânără, inteligentă, dar și contestată de mulți. 

Concursul Miss Word se desfășoară în perioada februarie-martie, anul acesta aflându-se la cea de-a 71-a ediție, iar România nu a mai fost prezentă de 6 ani.

Fotomodelul, cu toate că a primit multe mesaje de respingere din partea oamenilor, dar în același timp și complimente, e pregătit pentru defilarea pe podiumul de la celebrul concurs de frumusețe, deoarece nu este la prima provocare de genul, de-a lungul timpului  a obținut mai multe titluri importante la competiții precum Miss World România 2023 sau Miss Internațional România 2022.

Ada spune că este pregătită să reprezinte România la adevăratele sale valori, și de ce nu să câștige. Finala acestui concurs va avea loc pe 9 martie.

Sursa FOTO: https://www.vand24.ro/

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente