fbpx
marți, aprilie 23, 2024

CSM Lugoj, învinsă în prima manșă a finalei Cupei Challenge, la Torino, dar fetele vor să-și ia revanșa la Timișoara 

Trebuie citit

A fost „un meci pentru istorie!” Aflate în premieră într-o finală europeană, voleibalistele de la CSM Lugoj au fost susținute din tribună de conaționali, dar și de autoritățile române, printre care s-a numărat inclusiv Consulul General al României la Torino, Ioana Gheorghiaș. 

Meciul dintre CSM Lugoj și echipa Reale Mutua Fenera Chieri 76 s-a încheiat cu scorul de 3 la 0 pentru echipa italiană și a avut loc la Pala Ruffini din Torino, în prima manșă a finalei Cupei Challenge. Pe seturi, scorul a fost de 25-15, 28-26 și 25-17. Un meci cu sala arhiplină. Atmosfera a fost una demnă de o competiție la un asemenea nivel.

Deși o înfrângere, echipa CSM Lugoj pleacă acasă încrezătoare în meciul retur care se va disputa miercuri, 22 martie, la Timișoara. 

„Am avut foarte mari emoții pentru această finală, dar fetele au jucat foarte bine și a fost super bine. Eu cred că o sa fie și mai bine, acasă”, a declarat pentru Revista IR, la finalul meciului de la Torino, voleibalista Popa Georgiana. 

CSM Lugoj vrea să-și ia revanșa în meciul retur care va avea loc pe 22 martie, la Timișoara. 

„Acasă, vom avea și noi parte de susținere, iar meciul de astăzi a fost foarte încurajator pentru noi”, a spus și jucătoarea Ramona Adelina Rus. 

Lugojencele, în premieră într-o finală europeană, au jucat foarte bine, în ciuda momentelor dese în care echipa italiană a dominat. Pe seturi, scorul a fost de multe ori la egalitate sau foarte apropiat de cel al adversarelor. 
Ne-am demonstrat că putem să mergem de la egal la egal cu o echipă de nivel foarte înalt. În al doilea rând, atmosfera din sala a fost una pe care nu o găsim cu orice ocazie”, a mai spus Ramona Adelina Rus, imediat după încheierea meciului. 

PHOTOCREDIT: MIHAI BURSUC

„Meciul de la Torino este considerat cel mai important joc din istoria sporturilor de echipă din Lugoj. Este prima finală europeană sub care este scris numele Lugoj în dreptul unei echipe, iar acest lucru ne face foarte mândri”, scrie pe pagina de Facebook a echipei CSM Lugoj.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente