fbpx
10.3 C
Province of Turin
joi, mai 23, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Dansatorii de la Şcoala Grupul Vatra, pe scenă alături de Andra şi Fraţii Advahov, în concertul “Tradiţional 2“, de la TORINO

Trebuie citit

Cei mai îndrăgiţi dansatori români din Italia, artiştii de la Şcoala de dansuri tradiţionale Grupul Vatra din Torino, vor dansa în cel mai aşteptat spectacol românesc de la Torino: Andra – Tradiţional 2 şi Fraţii Advahov.

Tradițional 2 debutează pe 17 iunie, ora 19:00, la Pala Alpitour din Torino.

 Îndrăgita artistă revine cu superproducția artistică bazată pe muzică tradițională românească, după succesul fulminant al „Tradițional”, tot cu susținerea orchestrei Frațiilor Advahov.

Aproape 100.000 de spectatori au văzut una dintre cele 15 reprezentații live, toate sold-out, susținute atât în România, cât și în Italia și în Marea Britanie. În 2023, publicul se va putea bucura de o nouă versiune a conceptului, cu piese noi și invitați speciali care vor oferi o experiență completă.

„Sunt mândră de faptul că am reușit să creez acest spectacol de succes și sper ca Tradițional 2 să fie prilejul unei noi reuniuni cu iubitorii de muzică populară și nu numai. Nostalgici sau nu, fiecare va găsi ceva pe placul său în acest concept gândit pentru toate vârstele și toate gusturile. Vă aștept cu drag la Tradițional 2”, a spus Andra, conform declaraţiei ce se regăseşte şi pe pagina de Facebook a evenimentului: ANDRA – TRADIȚIONAL 2 CU FRAȚII ADVAHOV, TORINO-CONCERT EXTRAORDINAR DE FOLCLOR ȘI TRĂIRE ROMÂNEASCĂ | Facebook

Tradițional 2 în cifre

Primul spectacol din turneul “Tradițional 2” are loc pe 17 iunie 2023, în Torino, Italia, unde trăiește cea mai mare comunitate de români din afara granițelor țării.

Două ore de muzică live, de la muzică populară, la pop și influențe rock sau hip-hop, “Tradițional 2 “este un show pentru toate gusturile

O echipă de 150 de persoane lucrează la această superproducție, unică în România: de la regizor, scenograf, scenarist, muzicieni, tehnicieni, până la costumieri, stiliști și make-up artists.

Biletele sunt disponibile aici: Concert ANDRA – Traditional, ora 19:00 – Pala Alpitour Torino (iabilet.ro)

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente