fbpx
17.3 C
Province of Turin
luni, mai 20, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Donează pentru David! O campanie de susținere a unui talentat pianist român din Torino

Trebuie citit

David Irimescu este un tânăr pianist aflat în plină ascensiune, care are nevoie de susținerea noastră pentru a evolua și mai mult. 

Cererea către comunitatea românilor, iubitori de artă, vine din partea prestigioasei Uniuni Muzicale din Torino, instituție care a fost întotdeauna alături de tinerii muzicieni, care sunt prezenți în mod constant în stagiunile sale de concerte.

„Cu ocazia primei noastre campanii de strângere de fonduri, am decis să facem un pas mai departe, alegând să îl sprijinim pe tânărul pianist David Irimescu, un artist de excepție din Torino, a cărui carieră s-a oprit brusc în urmă cu câțiva ani din cauza unei povești personale dificile”, se arată într-un comunicat remis presei de Uniunea Muzicală din Torino (L’Unione Musicale di Torino).

Născut la Torino în urmă cu 24 de ani din părinți români, David a cunoscut pianul la vârsta de 9 ani și s-a îndrăgostit de acest instrument care l-a ajutat să-și exprime lumea interioară prin muzică. De-a lungul anilor, a demonstrat un talent deosebit, obțînând numeroase premii in concursuri internaționale.

Povestea lui David poate fi citită integral în limba italiană, aici: Dona per David, pianista in crescendo. Și tot la acest link puteți face o donație! Mai sunt doar 86 zile în care puteți să donați pentru un român deosebit de talentat, aflat la început de carieră, un tânăr care reprezintă România cu onoare,  în lumea artei muzicale de la nivel internațional! 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente