fbpx
20 C
Province of Turin
joi, iunie 13, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Excursie la munte cu școala Grupul Vatra din Torino

Trebuie citit

În sfârșit, a sosit momentul mult așteptat! Elevii școlii Grupul Vatra au plecat, în această dimineață, în tradiționala excursie la munte, o activitate care le-a lipsit mult, ultima excursie de acest gen fiind organizată tocmai în iarna anului 2020, cu puțin înainte de izbucnirea pandemiei de Covid – 19.

Cu mic cu mare, organizați în două autocare, dar mai ales cu bucurie, elevii de la Grupul Vatra au pornit la drum, alături de directorul și coregraful școlii, Iurie Raileanu, precum și de membrii consiliului director al școlii, Luiza Diculescu, Marcelin Enascut, Sabin Doboș și secretara școlii, Andreea Mititiuc.

Urmează, nu doar o simplă zi la derdeluș, ci și multe momente ce vor fi presărate cu dansuri tradiționale pe care le vor expune turiștilor aflați în stațiunea Courmayeur, în apropierea masivului Mont Blanc (Muntele Alb, 4.807 m, potrivit ultimelor date publicate în 2017), acesta fiind şi cel mai înalt vârf din Munții Alpi și din Europa de Vest.

Scopul acestei activități este de a întări legăturile de prietenie, precum și obiectivele școlii, acelea de a ne relaxa și a ne umple sufletele de frumos.

Cum va decurge ziua elevilor de la Vatra la munte, veți afla rămânând alături de noi.

Vom reveni cu amănunte și zâmbete! 🙂

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente