fbpx
marți, aprilie 23, 2024

FOTO | A început Târgul de Turism al României, la Milano

Trebuie citit

Oferte de vacanță, degustări de produse tradiționale, precum și multe alte suveniruri sau obiecte de artă aduse de trei meșteri populari reprezintă principalele atracții ale vizitatorilor care trec pragul standului României. 

La ediția 2023 a Târgului de Turism de la Milano, autenticitatea României este promovată de trei meșteri populari, specializați în țesut și pictat. De asemenea, au fost organizate degustări de produse tradiționale românești din Maramureș și Bucovina. 

La acest eveniment, unul dintre cele mai importante de profil, din Italia, România participă cu un stand de 54 metri pătraţi, sub formă de insulă.

Manifestarea expozițională s-a deschis duminică, 12 februarie, în prezența autorităților române, anume Secretarul de Stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, Tudorița Lungu, precum și Consulul General interimar în cadrul Consulatului General al României la Milano, Florin Pascu, alături de consilierul economic din cadrul Consulatului României la Milano, Simona Mărăscu.

De la stânga la dreapta: Consul General interimar al României la Milano, Florin Pascu, Secretar de Stat în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, Tudorița Lungu, precum și Consilier Economic în cadrul Consulatului General al României la Milano, Simona Mărăscu.

Reporterii Revistei IR au făcut o vizită la pavilionul României, pentru a vedea cum au fost organizate lucrurile. Mai multe povești culese la fața locului vă vor fi prezentate în curând, pe site-ul revistei. 

Până atunci, publicăm primele fotografii și impresii din prima zi a Târgului de Turism de la Milano. 

Vom reveni în curând cu alte amănunte! 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente