fbpx
18 C
Province of Turin
luni, iulie 15, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Grupul Vatra sărbătorește întotdeauna românește

Trebuie citit

Elevii Școlii de Dans și Artă Primo Passo din Torino – divizia Grupul Vatra – au dus jocul tradițional românesc pe pârtiile înzăpezite ale Alpilor

Peste 120 de elevi ai Școlii Grupul Vatra din Torino au dus si astăzi,25 februarie 2024,tradiția jocului românesc pe culmile înzăpezite ale Alpilor Italiei la Saint-Rhemy- en-Bosses, la Crevecol, în regiunea Valle d’Aosta.

Mici și mari,elevi și instructori,părinți și prieteni,români și moldoveni, au întins Hora Unirii și o întreagă suită de alte jocuri spre uimirea celorlalți tovarăși de pârtie.

Bucuria, dorul și dragul de tradițiile românești au încununat ziua Vetrei și au contribuit la succesul excursiei dansante propuse si organizate de directorul Scolii,Iurie Raileanu. Elevii de la Vatra s-au bucurat de soare,de vremea minunată și mai ales de zăpada care a îmbujorat obrajii și a adus încântare elevilor.

La îndeplinirea obiectivelor pe care directorul Școlii, Iurie Răileanu le-a propus, acelea de team building și leadership, au contribuit mai ales Luiza Diculescu, PR al  Școlii  Grupul Vatra și jurnalist, ca și secretara școlii, Andreea Mititiuc, prezente azi în Valle d’Aosta, pe pista de la Saint-Rhèmy-en-Bosses.

Trei autocare au adus la Torino în cursul serii dansatorii Vetrei bucuroși și încântați,de zăpadă, de soare,de săniuș,de joc românesc,și mai ales de a fi urcat tradiția României la 1632 de metri, pe culmile Alpilor Italieni.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente