fbpx
15.8 C
Province of Turin
sâmbătă, iulie 13, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Horoscopul anului 2024. Iată ce ne rezervă astrele la capitolul dragoste, finanțe și carieră!

Trebuie citit

Ce surprize ne aduce 2024? Aflați în horoscopul realizat pentru Revista IR de astrologul Mihaela Gherguț.

Berbec

Anul 2024 va începe cu dreptul pentru voi în ceea ce privește cariera; aceasta va fi strâns legată de figurile feminine influente care fac parte din anturajul vostru. Poate fi vorba de planificarea unui proiect, de formarea echipei ideale de lucru, de găsirea unor soluții care vă țineau în standby. Prima jumătate a anului reprezintă o perioadă favorabilă introspecției, o perioadă foarte bună pentru a vă face ordine în gânduri, în idei și pentru a lucra mental cu voi înșivă. Deși vara se anunță destul de liniștită și calmă, în ultima parte a anului ideile vor prinde viață și vor începe să se concretizeze, aducând satisfacții atât în plan personal, cât și în cel economic.

Taur

Noul an vă aduce o creștere importantă din punct de vedere economic, dar cu toate acestea va fi foarte greu să faceți economii – veți avea tendința să investiți în acțiuni care se vor dovedi a fi riscante și neprofitabile și care pot avea repercusiuni relaționale. Deși blocajele, conflictele și provocările nu vă vor da pace, veți avea parte de revelații sau de întâlniri neașteptate care vă pot schimba cursul evenimentelor în pozitiv.  În prima jumătate a anului, dorința de expansiune, energia și încrederea se vor simți la cote maxime, reinventarea fiind cuvântul cheie. A doua jumătate a anului este favorabilă călătoriilor în interes personal sau profesional și studiilor sau cursurilor de perfecționare.

Gemeni

Mai mult ca niciodată, anul acesta vor fi numeroase momentele când vă veți simți în locul potrivit la momentul potrivit, iar oportunitățile, mai ales pe plan profesional, nu vor ezita să apară. Prima jumătate a anului va aduce claritate în relații și în viața personală – veți pune mai mult accent pe sentimentele și nevoile voastre și nu veți ezita să impuneți limite, acolo unde este cazul, dacă asta vă aduce un confort emoțional. În a doua jumătate a anului, energia și optimismul vor fi la ele acasă; se va simți accentuarea încrederii personale, care vă va îndemna să acționați, să aveți curaj să puneți în practică ideile. Aveți toate șansele să dați naștere unor proiecte importante pe care să le duceți la bun sfârșit.

Rac

Anul 2024 începe cu dreptul pentru voi, întrucât, pe plan financiar, astrele sunt de partea voastră. Se vor evidenția câștiguri economice semnificative, provenite din munca și din activitățile voastre. Efortul depus și ritmul de lucru vor fi pe măsură, iar provocările nu vor ezita să apară.

Mare atenție în administrarea câștigurilor! Dacă în prima jumătate a anului relațiile de prietenie vor avea precedență, în cea de-a doua parte, accentul va fi pus pe relația de familie, mai exact familia de origine. Pot apărea mici neînțelegeri și conflicte care vor avea rolul nu de a distruge ci, dimpotrivă, de a suda și întări și mai mult legătura cu cei dragi.

Leu

După o perioadă mai agitată din punct de vedere emoțional, plină de frustrări și cu multe semne de întrebare, în sfârșit anul 2024 aduce claritate și așază lucrurile așa cum trebuie. Prima jumătate a anului va pune accent pe introspecție, iar începând cu luna iunie ideile vor prinde contur și veți trece la fapte. Acordați maximă atenție în gestionarea finanțelor în perioada iulie-august, neatenția și graba pot favoriza pierderi semnificative de bani! Nu ezitați să comunicați și să exprimați verbal tot ceea ce simțiți, mai ales că ultimele luni ale anului vă sunt favorabile în acest sens. Tot în această perioadă aveți toate șansele de a conso-lida relațiile sentimentale și de a aduce un plus de valoare relațiilor de prietenie.

Fecioară

Anul acesta, răbdarea și perseverența vor fi cuvintele cheie pentru nativii zodiei Fecioară! Atât în carieră, cât și în relațiile cu cei din jur veți avea responsabilități suplimentare – este posibil să vă fie impuse anumite condiții restrictive și chiar să întâlniți anumite obstacole.

Sunt, însă, şi veşti bune: în a doua parte a anului lucrurile se vor mai calma, iar în ceea ce privește activitatea profesională,  va crește puterea de muncă, iar prestațiile voastre vor fi din ce în ce mai bine remunerate. Începutul și sfârșitul de an vor fi perioadele cele mai favorabile pentru călătorii, pentru a crea legături cu străinătatea, cu mediile culturale sau legislative.

Balanță

Din punct de vedere sentimental, noul an începe cu dreptul pentru cei care aveți un partener de viață stabil. Veți avea susținerea astrelor în înfăptuirea pasului următor, de exemplu:  o ce-rere în căsătorie, mutarea împreună, achiziționarea unui imobil în comun și chiar întâmpinarea unui nou membru al familiei. Nu la fel de bine stau lucrurile în plan profesional, mai ales în prima jumătate a anului: veți avea parte de multă muncă, presiune din partea șefului mai accentuată ca de obicei, drumuri și călătorii frecvente în interes de serviciu care vă pot aduce în starea de surmenaj. Deși oboseala se va face simțită, în a doua parte a anului o să găsiți puterea să vă axați și să vă concentrați pe obiectivele personale.

Scorpion

Munca în echipă va fi deviza voastră pentru acest an! Veți fi susținuți de intuiție și simțul psihologic, acestea fiind două elemente importante în interacțiunea cu ceilalți. În prima jumătate a anului aveți toate șansele să întâlniți oameni influenți, care vor trezi în voi dorința de dezvoltare și creștere profesională. Veți avea parte de susținerea lor în aplicarea și concre-tizarea ideilor voastre. A doua jumătate a anului vine, în primul rând, cu recompensa economică pe măsura efortului depus în atingerea obiectivelor profesionale, iar în al doilea rând, cu surprize plăcute pe plan sentimental: veți avea timp să acordați mai multă atenție vieții personale și e foarte probabil să se concretizeze ceva frumos în acest sens.

Săgetător

Relațiile nepotrivite sau restrictive vă vor fi favorabile, întrucât veți înțelege mai ușor în ce direcție să vă focusați toată energia și atenția. Cu alte cuvinte, vor avea rol eliberator.

Săgetătorii care se află în prezent într-o relație stabilă vor pune mai mult preț pe timpul petrecut împreună. Veți căuta echilibrul interior și echilibrul relației, de aceea  veți dori să faceți mai multe călătorii împreună și să vizitații noi arii geografice încărcate spiritual.

Din punct de vedere profesional, deși mediul de lucru va fi tensionat pe mai toată perioada anului, nu veți pierde din vedere dorința de perfecțiune și performanță, iar concentrarea va fi la cote maxime.

Capricorn

Profesional, anul 2024 va aduce îmbunătățiri în metodele de lucru și oportunități greu de refuzat mai ales în proiectele colective. De asemenea, procesele de negociere și interacțiune cu ceilalți se vor desfășura fără pro-bleme. În ceea ce privește sănătatea, se va observa o energie scăzută și o ușoară oboseală în prima parte a anului. Dacă priviți partea plină a paharului, puteți folosi această perioadă în favoarea voastră, pentru a scăpa de un obicei nedorit. Relațiile, mai ales cele cu familia, devin mai strânse, mai puternice – aveți toate șansele să luați parte la revederi, împăcări sau la reluarea discuțiilor legate de terenuri sau proprietăți.

Ambiția, dorința de putere, bani și control sunt elementele care vor sta la baza acțiunilor voastre, pe parcursul întregului an. Pentru voi, acesta poate fi anul decisiv în carieră, anul în care veți lua cele mai multe decizii și printre cele mai importante. Aveți toate șansele să puneți punct unei colaborări importante și să o luați de la capăt, de ce nu, pe cont propriu, să vă urmați astfel visul vostru de-o viață. Dacă atenția va fi focusată mai mult pe partea de carieră, încercați, totuși, să nu neglijați sănătatea – învățați să vă ascultați organismul, să-i acordați timpul necesar pentru odihnă și recuperare, mai ales în a doua parte a anului, când stresul va atinge cote destul de înalte.

Vărsător

Pești

Anul 2024 se anunță puternic emoțional: e posibil să iasă la lumină secrete ale trecutului, se vor produce evenimente destul de neobișnuite care vă vor determina să reacționați și să vă comportați exact așa cum sunteți, fără să țineți cont de filtre.

Întrebările existențiale nu vor ezita să apară, dar ele vă vor ajuta să vă cunoașteți mai bine și să deveniți mai conștienți de profunzimea sufletului vostru. În ceea ce privește cariera, vă veți remarca datorită profesionalismului și corectitudinii de care dați dovadă – aveți ocazia să puneți bazele viitorului, să vă consolidați poziția și imaginea de persoană competentă.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente