fbpx
20 C
Province of Turin
joi, iunie 13, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

IA cusută la Grupul Vatra, la standul Republicii Moldova din cadrul Târgului Internațional de Turism de la Milano

Trebuie citit

Cămașa cu altiță, cunoscută și că ia românească, element de identitate culturală în România și R. Moldova, protejat de UNESCO din 2022, este cusută la școala Grupul Vatra din Torino, din anul 2021, de femei originare din Moldova și România. Elevele din „Atelierul de cusături tradiționale” de la Grupul Vatra au fost prezente la standul Republicii Moldova, duminică, 4 februarie 2024, în prima zi a Târgului Internațional de Turism de la Milano.

În perioada 4-6 februarie 2024, la Milano se va desfășura BIT – BORSA INTERNAZIONALE DEL TURISMO în cadrul căreia va participa și Republica Moldova și vor fi prezentate evenimentele și ofertele anului 2024, informează Consulatul General al Republicii Moldova pe pagina de Facebook.

Reprezentarea Republicii Moldova la #BITMilano, Republica Italiană este asigurată de Ministerul Culturii și Oficiul Național al Turismului, iar standul Republicii Moldova poate fi vizitat în pavilionul 4.

În perioada 4-6 februarie 2024, la Milano, sunteți așteptați cu drag la standul Republicii Moldova – Pavilionul 4, stand A 59 B60, în care vor fi prezentate evenimentele și ofertele turistice pentru anul 2024, de către 2 tur-operatori Tatrabis și Panda Tur, 3 asociații de profil: Asociația Patronală a Industriei Turismului din RM – APIT Asociatia Nationala pentru Turism Receptor si Intern, Medical Tourism Association of Moldova, compania aeriană FLYONE și vinăria Castel Mimi.

Participarea Republicii Moldova în acest an reprezintă o continuare a eforturilor de promovare a țării ca destinație turistică pe piața Italiei, având ca scop familiarizarea potențialilor turiști și a profesioniștilor din domeniu cu noile produse turistice, se mai arată în comunicatul remis de Oficiul Național al Turismului.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente