fbpx
26.8 C
Province of Turin
vineri, iulie 19, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Iată cum poți obține ajutor financiar pentru plata chiriei, în Torino

Trebuie citit

De Marcelin Enascut

Chiriașii din Torino care au greutăți la plata chiriei pot cere ajutor financiar Primăriei din Torino. Acordarea de sprijin financiar pentru plata chiriei, pentru anul 2022, se face în baza unor cereri ce trebuie depuse în perioada 24 octombrie și până pe 30 noiembrie, anul curent.

Cererea trebuie depusă în perioada menționată, folosind exclusiv formularul descărcat de la linkul www.comune.torino.it/informacasa.


Formularul de cerere poate fi depus exclusiv în următoarele moduri:

  • online pe portalul de servicii Torino Facile, dacă deține identitatea digitală SPID, CIE (carte electronică de identitate) sau TS-CNS (Carte de Sănătate-Carte Națională);
  • prin PEC la adresa edilizia.residenzialepubblica.casa@cert.comune.torino.it: în acest caz trebuie atașate următoarele: pdf sau fotografie clară a formularului de cerere completat în întregime; pdf sau fotografie clară a actului de identitate;
  • prin poștă cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la data de 30 noiembrie 2022, atașând o copie a actului de identitate, exclusiv la adresa: Municipiul Torino – Divizia E.R.P – Biroul Servicii Leasing – Via Orvieto 1/20 / A – 10149 Torino ( pentru respectarea termenului limită va prevala ștampila poștală).
  • Nu există birouri fizice pentru depunerea cererii, dar la sediul din via Orvieto 1/20/A cetățenii interesați vor putea, începând cu 24 octombrie, să ridice formularul de participare de luni până vineri de la ora 8:30 la ora 12:00.
    Pentru asistență în completarea formularului de cerere, se poate apela numărul de telefon: 011 011 24300, de luni până vineri, de la 8:30 la 12:00.
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente