fbpx
17.5 C
Province of Turin
vineri, iunie 21, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

INVITAȚIE / Torino, 18 februarie, la Sediul Consulatului General la României: „Contractul de muncă în domeniul construcțiilor”

Trebuie citit

Drepturile, obligațiile și beneficiile contractului de muncă în domeniul construcțiilor. Soluții pentru medierea conflictelor la locul de muncă. 

Sindicatul FILCA CISL, în colaborare cu Ambasada României în Italia / Ambasciata di Romania in Italia și Consulatul General al României de la Torino, organizează sâmbătă, 18 februarie 2023, între orele 10.00 și 12.00, la sediul oficiului consular din Via Ancona n. 7, Torino, o sesiune de informare pe teme de muncă.

Subiectele abordate vor fi:

  • drepturile, obligațiile și beneficiile contractului de muncă în domeniul construcțiilor;
  • soluții pentru medierea conflictelor la locul de muncă.

Evenimentul se bucură și de prezența atașatului pe probleme de muncă și sociale în cadrul Ambasadei României în Republica Italiană, Roxana Iliescu.

Atașatul pe probleme de muncă din cadrul Ambasadei României în Italia va participa la sesiune și va putea răspunde la întrebări referitoare la temele vizate.

Parteneri media ai evenimentului: Asociația Primo Passo și Revista bilingvă Inspirație Românească, www.rivistair.com.

Accesul la acest eveniment este gratuit, dar locurile sunt limitate! Prin urmare, este necesară confirmarea participării printr-un mail la adresa: torino.events@mae.ro!

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente