fbpx
13.8 C
Province of Turin
duminică, iunie 16, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

La Elena, magazinul unde găseşti gustul de acasă

Trebuie citit

La doar câțiva kilometri de Torino, la Volpiano, în via Umberto I, numărul 22, își așteaptă clienții din iulie 2019, cu zâmbetul mereu pe buze, solară și de o popularitate aparte, Elena Ciocârlan, la magazinul său cu program la îndemâna tuturor, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-13.00/15.30-19.30 și sâmbăta, de la 9.00 la 19.30 (orar neîntrerupt).

Telefon: 0039/353 325 2415

Magazinul „La Elena Alimentari Rumeni” aduce în zona Basso Canavese toate bunătățile care potolesc plăcerile gustative ale românilor, dar care alină și dorul acestora de casă.

Aici, copiii găsesc, pitite pe rafturile magazinului, dulciurile care le alintă vacanțele la bunici, în România: eugenii, vată de zahăr, prăjiturile ROM și croissant-urile de tot felul. Pufuleții, simbol de România, fac senzație și sunt la mare căutare; plac copiilor, dar și părinților, deopotrivă.

„La Elena”, toate produsele sunt proaspete și vin din România, de la legume, rădăcinoase, ceapă, varză (proaspătă sau murată) și cartofi, până la pâinea simplă sau cu cartofi sosită de la celebre brutării de acasă, iar galantarele „gem” de gustul nostalgiei clienților cu salată de icre, smântână, sana și chefir, mititei și preparate din carne tipice, patè și pastrame, afumături de tot felul.

Tradițiile de sărbători, mai ales de Crăciun sau Paști, aduc mai mulți români la magazin…La Elena se găsesc întotdeauna, în preajma sărbătorilor, vestita Plăcintă Dobrogeană și Cozonacul Comoara Măcinului sau cel Special de la Moesis by Angelo, alături de nucile umplute generos cu cremă.

Elena Ciocârlan e bucuroasă când ne povestește acest lucru pentru că și-n inima ei, magazinul acesta înseamnă o modalitate prin care se simte ”acasă”, în localitatea Greci, la poale de Hercinici, în Dobrogea, județul Tulcea.

Ca o obsesie a imaginii de țară, de spațiu românesc, rafturile magazinului „La Elena” sunt pline de nostalgii, de amintiri, legând prin „gustul de acasă” diaspora din Basso Canavese, din Provincia Torino, de România – mamă!

Ai o afacere, ai un magazin, ai nevoie de publicitate? Noi te putem ajuta să pui în lumină activitățile tale!

În ce constă publicitatea în Revista IR?

  • Prezentarea afacerii tale printr-un articol de presă
  • Prezentări video ale serviciilor tale
  • Vei beneficia de vizibilitate sporită nu doar pe pagina ta, ci și pe rețelele noastre de socializare

Grăbește-te să îți rezervi un spațiu publicitar în următoarea ediție a Revistei IR – APARE in luna MAI 2023.

Sperăm că vei fi unul dintre partenerii noştri!

Contact:

WhatsApp: 392 189 7050

e-mail: ir@primopasso.org

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente