fbpx
10.3 C
Province of Turin
joi, mai 23, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

La Veneția, se va desfășura între 13 și 14 aprilie 2024  a IV a ediție a celebrului Ultramarathon Festival Venice . Între cei 550 de ultramaratonisti în concurs și jandarmul român Sorin Andrici din Tulcea.

Trebuie citit

La Serenissima va fi gazda celei de-a patra ediții a Ultramatonului Festival Venice, ediție în care va concura și ultramaratonistul român Sorin Andrici din Tulcea, reprezentând România.

Jandarmul Sorin Andrici în  urmă cu nici trei săptămâni ( pe 18 martie, chiar de ziua  sa de naștere) a smuls spaniolilor din La Parra(Spania) medalia de argint la competiția Backyard Ultra Extremadura , aducând României un nou record și o performanță remarcabilă : 41 de ore. 

După ce la Ultramaratonul 24H din Belgrad din 23 septembrie 2023 a urcat  România  pe prima treaptă a podiumului, cu peste 200 de km în 24 h, depășindu-și recordul personal, după  bine meritata medalie de argint de la  La Parra și după cele trei titluri de  Iron Man (cu 14 ore și 48 de minute în anul 2019, cu 10 ore și 49 de minute în anul 2021 și cu 12h și 05 min în 2022) din România, Sorin și-a propus  participând  la cea de-a IV a ediția la Ultramaratonului Venețian să depășească cei 550 de atleți la start și să ducă acasă , în România una dintre medaliile create manual și special pentru acest eveniment  de oraful venețian Walter Costantini de la atelierul „Costantini” din Veneția.

,,Nebunie asumată, doză de fericire, doză de adrenalină, curaj în cea mai pură formă, asta înseamnă IronMan! Sunt fericit că sunt susținut de colegii mei!” – declara Sorin Andrici într-un comunicat pentru Jandarmeria Română. 

Să-i ținem pumnii jandarmului tulcean la Veneția, și așteptăm finish-ul cu drapelul tricolor pe podium! 

 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente