fbpx
10.3 C
Province of Turin
joi, mai 23, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Lansare de carte bogată în emoții!

Trebuie citit

“Uf! Uhu…!” Dacă până acum toți cei care o întrebau pe Luiza când va avea loc lansarea cărții scrise de ea în memoria tatălui, primeau mereu același răspuns sec: “în curând…”, acum, Revista IR are răspunsul!

După multă muncă, iată că așteptarea a luat sfârșit. Cu bucurie și emoție în suflet, jurnalista Luiza Diculescu anunță lansarea cărții “INSTANTANEE COMICE ȘI NU PREA”, care va avea loc Sâmbătă, 13 aprilie, începând cu ora 20:00, la sediul Redacției IR (Școala Grupul Vatra din Torino).

Evenimentul va fi moderat de Mariana Zberianu, jurnalist şi prezentator la postul de televiziune Metropola TV din Bucureşti.

Dincolo de lansarea de carte, va fi organizată şi o expoziţie cu fotografii făcute chiar de Daniel Diculescu, tatăl jurnalistei Luiza Diculescu, în timpul vieţii. Printre fotografii vor fi inserate şi fragmente din scrisori primite de Luiza de la colegii săi, în adolescenţă, epistole ce vor scoate în evidenţă latura caldă a Luizei, precum şi modul în care era percepută de prietenii săi.

O carte plină de emoții și speranță, căreia tatăl Luizei i-a dat titlul, și pe care ar fi trebuit să o scrie împreună, însă rămasă singură în această misiune, din anul 2021, atunci când tatăl ei a urcat la Ceruri, prin curajul de a își urma inima și de a face ceea ce-i place, a reușit să-și împlinească visul, astfel cartea a fost scrisă.

Jurnalista Luiza Diculescu va invită să lăsați grijile deoparte, chiar și pentru câteva minute, și să dați curs invitației sale de suflet: Lansare de carte: Instantanee comice și nu prea.

Evenimentul este organizat de Revista IR, în via Gressoney nr.29/B, Torino.

Puteți confirma prezența printr-un mesaj la adresa: info@primopasso.org.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente