fbpx
Acasă Cultură Londra| Andra, primul artist român care a concertat cu casa închisă  la Arena Wembley 

Londra| Andra, primul artist român care a concertat cu casa închisă  la Arena Wembley 

0
9
Andra la Torino cu Traditional 2, iunie 2023

Andra a dus și la Londra superproducția live “Tradițional 2” lansată la Torino pe 17 iunie 2023, fiind chiar primul artist român care a urcat pe scena Arenei Wembley

Românii din Italia si din Piemont mai ales, au admirat-o pe Andra anul trecut , pe 17 iunie 2023,la Pala Alpitour din Torino la prima reprezentație a producției “Tradițional 2″, un tezaur cultural pur românesc, la care invitati au fost si dansatorii de la Scoala de Dans si Arta Primo Passo din Torino, divizia „Grupul Vatra”, scoala condusa de Iurie Raileanu.

Pe 17 martie 2024, Andra a dus și la Londra aceeași superproductie românească la Arena Wembley,  chiar pe scena unde au evoluat de-a lungul timpului mari nume ale muzicii internaționale: Queen, Madonna,Michael Jackson, Rolling Stones, Beyoncè, Jackson’s Five , The Who, AC DC , Elton John, Bruce Springsteen, U2, Pink Floyd, și mulți alții. 

Andra, alături de invitații săi  Orchestra Fraţilor Advahov ,trupa Zdob şi Zdub, Mioara  Velicu, Maria Dragomiroiu, Vlăduţa Lupău, Furdui Iancu, Sava Negrean Brudaşcu, Cornelia şi Lupu Rednic, Aurora şi Săndel Mihai şi Oleg Spânu, a concertat pentru trei ore în fața a 12500 de spectatori,  pe scena acestei emblematice locaţii  pentru muzica internatională, marcând un succes răsunător. 

Vă mulțumesc din suflet tuturor celor peste 12500 de români care ați venit să mă susțineți pe Wembley Arena la spectacolul Traditional 2! Sunt profund recunoscătoare pentru sprijinul vostru și pentru că ați făcut acest moment de neuitat , posibil”, a scris Andra pe pagina de Facebook.

Foto: Mihai Bursuc , la „Traditional2”, Torino