fbpx
17.3 C
Province of Turin
luni, mai 20, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Luptătorul Marius Rotaru, surpriza galei Thai Boxe Mania 2023 de la Torino

Trebuie citit

„A fost o seară incendiară aici, în Torino, au fost trei meciuri foarte grele”, a declarat antrenorul Mihai Constantin, pe Facebook, pentru fanii care au urmărit cu sufletul la gură cele trei meciuri ale românilor înscriși în competiția ce a avut loc sâmbătă, 28 ianuarie 2023, în cadrul Galei Thai Boxe Mania de la Torino.

Ultimul meci al galei, dar și cea mai mare bucurie, l-a adus în ring pe tânărul luptător Marius Rotaru. Despre el, Mihai Constantin a ținut să sublinieze că „a fost surpriza serii, un sportiv de viitor, un tânăr sportiv debutant”, care, deși avea în palmares un singur meci în galele televizate, a demonstrat, la Torino,un progres imens.

„Marius Rotaru a câștigat clar cu italianul. În ciuda egalului obținut, s-a văzut clar că Marius ar fi trebuit să fie declarat învingător”, a mai spus antrenorul Mihai Constantin.

Despre Bogdan Năstase, antrenorul a precizat că, din păcate, „a avut ghinionul vieții lui”.

„După primul schimb de pumni, în primele cinci secunde, Năstase s-a accidentat la mână. A fost un efort pentru el să rămână în ring cele trei reprize, dar a luptat cu inima, pentru fanii săi”, a mai spus Mihai Constantin.

Cât despre Florin Rambo Lambagiu, Mihai Constantin a subliniat faptul că ” este foarte, foarte puternic. Are o forță extraordinară”.

Reamintim, în gala de la Torino, Florin Rambo Lambagiu l-a făcut KO pe Christian Guiderdone cu un croșeu devastator. Astfel, Rambo şi-a trecut în palmares o nouă victorie răsunătoare.  

La finalul meciului, reporterii IR au stat de vorbă cu el. „Mulțumesc din suflet tuturor românilor. M-am simțit bine, m-am simțit ca la mine acasă, ca la mine la Iași! Un public minunat, foarte mulți români în sala…nu mai am cuvinte!”, A spus pentru IR, Florin Rambo Lambagiu, la Torino.

La rândul său, Cătălin Moroșanu a urcat pe ring să-și salute fanii, declanșând emoții și ovații în sală.

”BUNĂ seara, Torino! Bună seara, România! Sunt mândru de voi, căci ați fost alături de mine în toate meciurile pe care le-am avut eu…vă respect și vă admir, pentru că Fără voi, nu existam!”, a spus, Cătălin Moroşanu, fanilor de la Torino.

Potrivit declarațiilor făcute de antreprenorul Mihai OANĂ, organizatorul galei de la Torino, o altă super gală cu luptători români va avea loc în luna aprilie, urmând ca toamna anului 2023 să ne aducă alt meci-vedetă.

„A fost un succes nemaipomenit, iar ceea ce mă bucură cel mai mult este faptul că românii au răspuns invitației mele și au venit în număr foarte mare. Voi continua să mă ocup atât de gala Thai Boxe Mania, dar am în obiectiv să organizez cel puțin alte două astfel de competiții pe viitor. Prima va avea loc în luna aprilie, iar cealaltă undeva în toamnă, cel mai probabil în luna octombrie. Rămâneți aproape!”, a spus, pentru IR, Mihai OANĂ.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente