fbpx
19.7 C
Province of Turin
luni, iulie 15, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Mai sunt DOAR CÂTEVA ORE în care puteți dona pentru talentatul pianist David IRIMESCU! O campanie susținută de „L’Unione Musicale di Torino”

Trebuie citit

Astăzi este ultima zi în care mai puteți dona pentru pianistul David Irimescu. Concret, la miezul nopții expiră termenul de ajutorare a tânărului David. Talentul înăscut al pianistului român a atras inclusiv atenţia reputatului cotidian italian „La Stampa”. O pagină din această publicaţie a fost dedicată, recent, poveştii impresionante a pianistului român, născut la Torino.

Despre David Irimescu, în cotidianul La Stampa

Invitaţia de a dona vine din partea prestigioasei Uniuni Muzicale din Torino.

„Cu ocazia primei noastre campanii de strângere de fonduri, am decis să facem un pas mai departe, alegând să îl sprijinim pe tânărul pianist David Irimescu, un artist de excepție din Torino, a cărui carieră s-a oprit brusc în urmă cu câțiva ani din cauza unei povești personale dificile”, se arată într-un comunicat remis presei de Uniunea Muzicală din Torino (L’Unione Musicale di Torino).

CLICK PE LINK PENTRU A FACE O DONAŢIE: Dona per David, pianista in crescendo.

Născut la Torino în urmă cu 24 de ani din părinți români, David a cunoscut pianul la vârsta de 9 ani și s-a îndrăgostit de acest instrument care l-a ajutat să-și exprime lumea interioară prin muzică. De-a lungul anilor, a demonstrat un talent deosebitobținând numeroase premii în concursuri internaționale.

Povestea lui David poate fi citită integral în limba italiană, aici: Dona per David, pianista in crescendo. Și tot la acest link puteți face o donație! Mai sunt doar CÂTEVA ORE în care puteți dona pentru un român deosebit de talentat, aflat la început de carieră, un tânăr care reprezintă România cu onoare, în lumea artei muzicale de la nivel internațional! 

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente