fbpx
10.3 C
Province of Turin
joi, mai 23, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Mesaj ca de la basarabean la basarabeni :)

Trebuie citit

Dragi conaționali,

iubitori de folclor autentic și de frumos, 🙂

Pe 29 Mai vă invit cu drag să-mi fiți alături și ÎMPREUNĂ să le admirăm în spectacolul aniversar organizat de Grupul Vatra, pe valorile artistice ale Republicii Moldova – SURORILE OSOIANU – pentru a sărbători 10 ani de când există școala noastră de dansuri.

Știu că este greu să ne mobilizăm la astfel de evenimente, mai ales într-o periodă nu tocmai ușoară, dar nu uitați că un spectacol în Diaspora, în care este promovată țara noastră și folclorul național, nu este doar pentru a ne relaxa. Prin participarea la acest spectacol avem ocazia să ne arătăm aprecierea față de valorile noastre artistice, Surorile Osoianu, dar și față de copiii și tinerii care, deși născuți în Italia, și-au asimilat misiunea de a descoperi folclorul nostru și de a-l promova mai departe, pentru ca noi să fim o comunitate cu o identitate puternică.

Prin urmare, rupeți câteva ore din timpul vostru și veniți duminică 29 MAI, la ora 15:00, la Teatrul Grande Valdocco din Torino, să ne bucurăm împreună și să le arătăm artiștilor noștri, de la mic la mare, cât le suntem de recunoscători pentru eforturile pe care le depun.

Vă mărturisesc un secret! 🙂

Am ales in mod intentionat ca în acest spectacol aniversar, care marchează 10 ani de muncă și de efort continuu pentru mine, să ne reprezinte artiști care sunt cunoscuți nu doar în România, ci și în Republica Moldova. Am vrut să fiți cu toții fericiți și mulțumiți, să ne putem bucura la unison, români de-o parte și de cealaltă a Prutului.  Vă aștept cu toată inima și convingerea că și voi aveți nevoie de un spectacol prin care să vă puteți sublinia si exprima dorul și dragostea față de Republica Moldova ori România.

Prezența voastră în sala de spectacol va constitui cel mai frumos gest de apreciere față de mine, dar mai ales față de Grupul Vatra, loc care fără voi, astăzi, nu ar fi existat și noi nu am fi avut ce să sărbătorim.

Vă aștept, pe 29 mai, să fim între prieteni, să ne bucurăm!

Cu prețuire,

Iurie Răileanu

Sărbătorește alături de noi un deceniu de tradiții prin dans!

PENTRU BILETE ȘI INFORMAȚII:

telefon: 3921897050 (WhatsApp) sau www.grupulvatra.com

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente