fbpx
19.7 C
Province of Turin
luni, iulie 15, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Moldova și România, reprezentate de Ansamblul Mugurel al Școlii Grupul Vatra din Torino, la Festivalul Culturilor Lumii din Rho (Milano)

Trebuie citit

Artă, bucătărie, muzică, dansuri tradiționale autentice și produse tipice din toată lumea, în piața Visconti din Rho Milano sâmbătă 10 iunie 2023.

Printre numeroasele țări reprezentate în acest Festival, devenit deja o tradiție, Ansamblul Mugurel a reprezentat România și Moldova cu dansuri tradiționale autentice din ambele țări.

Muzică și cântece, dansuri și costume tipice, precum și mâncare din diferite țări ale lumii au fost elementele acestui Festival pentru care asociațiile implicate au muncit din greu pentru a oferi publicului un program bogat, dedicat adulților și copiilor. Festivalul Culturilor reprezintă o oportunitate pentru comunitățile conlocuitoare de a se întâlni, de a se cunoaște, de a fi deschiși către alte culturi ale lumii.

Copiii ansamblului Școlii Grupul Vatra din Torino, pregătiți de instructoarea Carmen Rotariu, au dus la Rho Milano, în piața Visconti, câteva coregrafii autentice, pregătite de directorul școlii, Iurie Răileanu.

Ansamblul artistic de copii Mugurel, al Școlii Grupul Vatra, alături de Ansamblul Veselie (Asociația QUI Bulgaria), la Festivalul Culturilor lumii, ediția 2023 – Rho (Milano)
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente