fbpx
15.3 C
Province of Turin
vineri, iunie 21, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Moldova va fi prezentă la Târgul de turism de la Milano, ediţia 2024

Trebuie citit

Urmează o nouă expoziție la care Republica Moldova va participa în perioada 4-6 februarie 2024 la Milano, Republica Italiană – BIT – BORSA INTERNAZIONALE DEL TURISMO

Prima zi este deschisă tuturor doritorilor interesați de produsele turistice și inovațiile din acest domeniu, ceea ce presupune întâlnirea directă cu potențialii turiști de pe piața Italiei.

Detalii inclusiv pe pagina Consulatul General al Republicii Moldova la Milano 

În data de 5-6 februarie expoziția lucrează în format B2B și este accesibilă doar profesioniștilor, ceea ce este un mare avantaj pentru promovarea ofertei și stabilirea noilor parteneriate.

Fiind deja cunoscută ca o destinație turistică atractivă în Italia, Republica Moldova revine cu un stand de țară, în care vor fi prezentate evenimentele și ofertele anului 2024. Astfel, vizitatorii vor avea oportunitatea de a se informa cu noile tururi vinicole, gastronomice și culturale.

Turismul medical este una din direcțiile mai noi dar, care, cu fiecare an, câștigă tot mai multă încredere datorită serviciilor calificate de asistență din țară.

Produsele unor vinării pot fi degustate chiar în cadrul expoziției, ceea ce oferă o experiență gastronomică autentică.

Sunteţi așteptaţi cu drag la standul Republicii Moldova – Pavilionul 4, stand A 59 B60.

Reprezentarea Republicii Moldova la #BITMilano, Republica Italiană este asigurată de Ministerul Culturii și Oficiul Național al Turismului.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente