fbpx
7 C
Province of Turin
miercuri, februarie 28, 2024
[tds_plans_description free_plan_desc="SU5TUElSQSVDOCU5QUlFJTIwUk9NJUMzJTgyTkVBU0MlQzQlODI=" horiz_align="content-horiz-center" vert_align="middle" color="#e5172c" f_descr_font_transform="" f_descr_font_weight="700" f_descr_font_style=""]

Opt companii româneşti, la cel mai important târg din industria înfrumusețării, Cosmoprof Bologna 2023

Must read


Cosmoprof Bologna este târgul care reunește sectoarele industriei cosmetice din întreaga lume! La ediţia din acest an, participă opt companii românești, membre ale Asociatiei OPIC. Evenimentul se desfăşoară în perioada 16-18 martie 2023, la Bologna.

Participarea companiilor româneşti la „Târgul Internațional de Cosmetică și Parfumerie Cosmoprof Bologna 2023” este organizată cu sprijinul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, în cadrul Programului național de promovare a exportului.

Cosmoprof Bologna este, de peste 50 de ani, cel mai important târg, la nivel mondial, pentru industria produselor cosmetice și a îngrijirii corpului, eveniment de referință pentru profesioniștii în domeniu.


Standul Romaniei, M12-N11, cu o suprafață de 99 mp se află în hala 16, Complex Expozitional Fiera Bologna.


La deschiderea evenimentului vor participa şi reprezentanţi ai Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului, precum şi autorităţile române din cadrul Consulatului General al României la Milano.


Reporterii IR vă vor ţine la curent cu informaţii de la faţa locului. Rămâneţi aproape!

SURSA FOTO: www.cosmoprof.com
- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article