fbpx
marți, aprilie 23, 2024

Pablo Picasso | Rendez-Vous la Torino

Trebuie citit

La palatul Saluzzo Paesana din Torino, din 12 octombrie 2023 se desfășoară expoziția  „Picasso| Rendez-Vous în Torino”, pentru aniversarea a 50 de ani de la  moartea maestrului. 

Având în vedere marele interes al pasionaților de artă din Torino (peste 25.000 de vizitatori  în trei luni),expoziția care ar fi trebuit să-și închidă ușile pe 24 ianuarie, a fost  prelungită până la 7 aprilie 2024. Circa 300 de lucrări, inclusiv fotografii, litografii, ceramică, sculpturi și gravuri sunt expuse in cadrul expoziției organizate de Radar Eventi Culturali, Extramuseum arte e scienza, PTK Piemonteticket, în strânsă colaborare cu Administration Picasso.

Expoziția este găzduită în splendidele săli din secolul al XVIII-lea ale Palatului Saluzzo Paesana, în inima orașului Torino.

După Torino, lucrarile lui Picasso vor fi vizionate  la Istanbul și apoi la Paris.

Până pe 7 aprilie 2024 , expoziția va fi deschisă joi și vineri de la 14.00 la 19.00, sâmbăta și duminica de la 10.00 la 19.00 cu intrare integrală la 16 euro, redus (până la 14 ani) la 12 euro.

Sâmbătă și duminică după-amiaza, copiii și tinerii de la 3 la 7 ani au intrarea gratuită dacă sunt însoțiți de părinți sau de un adult (maximum 2 pentru fiecare persoană) și au dreptul la un tur ghidat gratuit cu personalul asociației Artemide, si au un atelier unde pot desena.

La final, vor primi un cadou oferit de firma Carioca.

DESCHIDERE EXTRAORDINARĂ MIERCURI, 14 FEBRUARIE 2024 DE LA ORA 10:00 PÂNĂ LA 19:00: PENTRU TOATE CUPLURILE, INTRAREA A DOUA PERSOANE CU UN SINGUR BILET!

Pentru orice informații :www.rendezvous-torino.it si mail info@rendezvous-torino.it

via www.rendezvous-torino.it

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente