fbpx
vineri, aprilie 12, 2024

Parco Naturale Lago dei Pini, pentru pasionații de pescuit sportiv și iubitorii de natură

Trebuie citit

Lago dei Pini este o oază de liniște, unde poți pescui în voie sau te poți distra alături de cei dragi. 

Situat lângă Torino, la mai puțin de jumătate de oră de oraș, vizitatorii se pot relaxa la pescuit sportiv pe standurile special amenajate sau se pot deconecta în natură, fie la un grătar, fie cu prilejul unui moment special, în cele două spații distincte ale parcului: Zona lac – Zona barbecue.

Gestionat de Asociația Sportivă Parco Naturale Lago dei Pini, afiliată AssoLaghi (CONI), aici găsești un lac în mijlocul unui parc natural ce se întinde pe circa 30.000 de metri pătrați, cu o mare densitate mare de pești: exemplare de crap, caras, sturioni, somn etc, în vreme ce iarna abundă păstrăvul. 

În mijlocul acestui parc poți participa la concerte, diferite spectacole tematice sau târguri culinare, ori îți poți testa abilitățile de pescar, cu prilejul diferitelor competiții sportive, fiind întotdeauna posibil pescuitul liber. 

Dincolo de concertele organizate periodic de proprietarii parcului – familia Iorga, originară din Dobrogea – spațiul poate fi închiriat, oricând, pentru petreceri private, de la nunți și botezuri până la zile de naștere. 

Vizitatorii beneficiază de servicii de calitate și variate, precum instrumente necesare pescuitului, ce pot fi închiriate, barbecue, cât și frigidere atât de necesare în perioada caldă.

Pentru siguranța clienților, zona este supravegheată video, iar personalul atent și primitor este întotdeauna la dispoziția clienților. 

Vă dorim “fir întins” și clipe de relaxare! 

Cu prietenie, Familia Iorga

Sursa Foto: Facebook Parco Naturale Lago dei Pini

Acesta este un articol Publicitar

Pentru publicitate în Revista IR

contactați Departamentul Media:

telefon: +39 3921897050

e-mail: ir@primopasso.org

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente