fbpx
10.3 C
Province of Turin
joi, mai 23, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Parcurile, cele mai bune locuri de joacă pentru copii

Trebuie citit

Activitatea fizică și joaca, în general, ajută la creșterea și dezvoltarea copilului în mod concordant, stimulează încrederea în sine și ajută, astfel, la însușirea anumitor abilități și repere necesare în viața viitorului adult.

La fel de importante cum sunt grădinița, școala și jocurile educative, atât de important este și timpul petrecut în aer liber, în parcuri și la locurile de joacă. Din fericire, atât pentru copii, cât și pentru relaxarea adulților, există zone specific amenajate, așa că ieșitul din casă ar trebui să fie cel puțin la ordinea zilei.

Târziu, spre după-amiază, căldura moleșitoare, liniștea citadină întreruptă doar de zgomote ușoare ale ciripitului păsărilor și râsete de copii prinși în jocul lor nevinovat, cuprind o acalmie și o pace într-o frumoasă zi de primăvară. De cele mai multe ori, în parc se desfășoară cele mai amuzante jocuri, cum ar fi: șotronul, elasticul, trasul sforii, de-a v-ați ascunselea, rațele și vânătorii și multe, multe alte jocuri interesante spre bucuria copiilor.

Locul de joacă dintr-un parc poate fi un spațiu complex în care copiii învață lecții de viață de zi cu zi, despre cooperare, regulile unui joc, răbdarea și chiar depășirea unui conflict. Nimic nu se compară cu alergatul în aer liber și joaca într-un parc!

Este frumos! Este primăvară! Parcurile sunt pline de copii!

Copilul tău ce jocuri preferă, în parc? 🙂

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente