fbpx
9.3 C
Province of Turin
vineri, mai 24, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Piața centrală din Torino se îmbracă de Crăciun

Trebuie citit

Începând cu 1 decembrie 2023, Piața Centrală din Torino îşi va întâmpina vizitatorii cu lumini strălucitoare și decorațiuni de Crăciun, elemente ce vor transforma piața într-un adevărat spectacol de lumini și culori.

Specialitatea sa, ofertele gastronomice sunt deja îmbogățite cu arome tipice preparatelor de Crăciun. Tarabele oferă o selecție delicioasă de deserturi artizanale, ciocolată caldă și alte delicatesuri care vă vor lăsa gura apă și, pe deasupra, răspândesc în aer parfumurile îmbietoare ale celei mai frumoase sărbători a anului.

Piața Centrală din Torino devine cu această ocazie şi un sat al meşteşugarilor italieni, unde vizitatorii pot găsi cadouri unice realizate manual. Creațiile expuse variază de la bijuterii până la opere artistice, aici vei avea ocazia să găsești cadouri unice și frumoase pentru rudele și prietenii tăi.

Pe lângă spațiile comerciale, piața oferă şi concerte live, cu artiști stradali, coruri de Crăciun și spectacole de teatru.

Vizitarea acestui loc, în perioada de sărbători, te poate duce înapoi în copilărie, trezind spiritul Crăciunului din tine. Vei avea ocazia să savurezi noi delicii culinare și să descoperi cadouri nu numai pentru alții, ci și pentru tine.

SURSA FOTO: Il Natale di Mercato Centrale Torino: un weekend di eventi a tema (dissapore.com)

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente