fbpx
10.3 C
Province of Turin
joi, mai 23, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Prietenia, o lume aflată dincolo de “diferențe”

Trebuie citit

Prietenia, din fericire, nu are un loc anume unde se leagă și se dezleagă. Prieteniile se nasc oriunde! Într-adevăr, nu este cel mai plăcut și nici cel mai ușor sentiment, atunci când lași în urmă acel grup de amici, format încă din copilărie, însă prietenia există în orice colț al lumii, dacă suntem dispuși să o formăm.

Fiecare își dorește să aibă prieteni adevărați în viață, deoarece aceștia ne îmbogățesc trăirile și ne fac să ne simțim apreciați și iubiți. O prietenie adevărată este o legătură puternică și durabilă, care rezistă în fața provocărilor și aduce un sentiment de stabilitate și siguranță emoțională, încredere, sinceritate, legătură de suflet, adesea, ne ajută să ieșim din zona de confort, oferindu-ne spațiu pentru a fi noi înșine. Este mult mai ușor să îndrăgim și să căpătăm drag de o persoană despre care știm că ne apreciază, neținând cont de vârstă, sex, naționalitate.

Astfel că, dovada clară, este făcută de un grup de tineri, italieni și români fiind, între care s-a format o frumoasă relație de amiciție, nedând importanță că vin din lumi diferite: “Ne-am cunoscut la muncă și de aici ușor, ușor ne-am împrieteni, între noi nu au existat momente de rasism, că aceia sunt italieni, iar ceilalți români. Am început să ne cunoaștem și să vedem ceea ce ne place fiecăruia, așa am constatat că avem destul de multe lucruri în comun. Prima noastră ieșire în aer liber a fost o aventură de neuitat, și de aici au mai fost și altele, spun bucuroși tinerii…”

Dacă ai lângă tine o persoană specială, învață cum să faci o prietenie să dureze ani de zile pentru că există prieteni care vindecă sufletul.

Găsiți curajul de a vă face mereu prieteni noi!

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente