fbpx
15.3 C
Province of Turin
vineri, iunie 21, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Promedica – Centrul de stomatologie din care vei ieși zâmbind

Trebuie citit

Zâmbetul este un gest simplu, dar care valorează cât o mie de cuvinte. Pentru a-ți permite un astfel de gest, centrele de stomatologie Promedica din Torino și Nichelino îți vin în ajutor cu tehnologii moderne și inovatoare menite să simplifice și să scurteze timpul de execuție al oricăror lucrări dentare.

Intervenții fără durere și fără să pierzi timp

Promedica este o clinică pentru toată familia, o clinică în care oricine poate merge „la dentist”, cu convingerea că un zâmbet frumos nu înseamnă ceva dureros. Dimpotrivă, în centrul de stomatologie Promedica vei beneficia de acces la tratamente moderne atât pentru adulți, cât și pentru copii.  

Și pentru că timpul tău contează, vei găsi, într-un singur loc, toți specialiștii de care ai nevoie pentru cele mai performante tratamente stomatologice. Mai mult de atât, indiferent de experiența acumulată, medicii Promedica se actualizează continuu cu privire la noile metode de prevenire a patologiilor orale și de îngrijire a zâmbetului dumneavoastră.

Chirurgie ghidată și dinți ficși într-o singură zi!

Fiecare cetățean poate beneficia de servicii de calitate! De asemenea, pacienții purtători de proteză aleg centrele Promedica deoarece aici găsesc soluții excepționale pe partea de implantologie care le permit să aibă dinți ficși într-o singură zi, datorită terapiilor cu aparatură modernă care contribuie la vindecarea rapidă. 

Tehnologie de ultimă generație

Scopul Promedica este de a le oferi pacienților cele mai bune servicii de la pedodonție, endodonție, implantologie, protetică sau estetică dentară, dar și sisteme de radiografie digitală, cameră intraorală, scanări panoramice sau scanare ultramodernă prin tehnologia CT Cone Beam, care asigură rezultate funcționale și estetice maxime. 

Mulţi oameni ştiu despre investigaţia CT (tomografia computerizată), dar puţini au auzit de  CT Cone Beam. Aceasta din urmă, permite efectuarea de operații complexe în condiții de siguranță deplină. Totodată, această nouă tehnologie, spre deosebire de cea clasică CT, reduce considerabil timpul de expunere la radiaţii.

Prima vizită, inclusiv panoramica dentară se efectuează fără obligații din partea pacientului!

Îngrijire de înaltă calitate la un cost accesibil!

Finanțare și plăți personalizate la fața locului!

Puteți vorbi cu personalul nostru inclusiv în limba română!

Pentru mai multe detalii, vă așteptăm cu nerăbdare în clinicile noastre:

1.NICHELINO (TO), Via Torino 47 – 10042

Telefono: 011 0898111

WhatsApp: 379 1936935

Facebook:  ProMedica Nichelino Centri Medici e Dentistici

e-mail: infonichelino@centropromedica.it 

2. TORINO, Via Borgaro 108/110 – 10149

Telefono: 011-0868800

WhatsApp: 379 1946762

Facebook: Promedica Centri Medici e Dentistici

e-mail: infoto3@centropromedica.it

http://www.centropromedica.it

(Direttore Sanitario Dott. Filippi Enrico)

informazione sanitaria ai sensi della legge 248 del 4/8/2006

ProMedica, prețuim zâmbetul tău! 

.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente