fbpx
18.9 C
Province of Turin
vineri, iulie 19, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Promovarea produselor alimentare moldovenești în Italia, prin intermediul Foody 2025 MILANO

Trebuie citit

Republica Moldova a început o initiațivă promoțională a produselor alimentare prin intermediul proiectului “Foody 2025 Mercato Agroalimentare Milano” – piața agroalimentară numărul unu din Italia.


Potrivit unui comunicat al Consulatului General al Republicii Moldova la Milano, Foody Mercato Agroalimentare Milano – este piața agroalimentară numărul unu din Italia, cu vînzări anuale de peste 1.000.000 de tone, fiind totodată și una dintre cele mai importante din Europa.

După finalizarea reconstrucției, în anul 2025, FOODY va deveni un hub agroalimentar, un punct de atragere pentru companii italiene și internaționale din domeniul agroalimentar și un punct de referință pentru tradiția și renumele ”Made in Italy”.

La 28 noiembrie curent, consulul general al RM la Milano, Oleg Nica, a desfășurat o întrevedere cu președintele FOODY Cesare Fererro și directorul pieței Nicola Zaffra.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre produsele de interes pentru ambele state, precum și posibilitățile de a aduce pe piața italiană produsele moldovenești, care precum cele italiene, sunt cu renume și fac diferență prin calitatea gustativă și gustul autentic.

Sogemi 2020
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente