fbpx
marți, aprilie 23, 2024

„Respiro.md” – platforma care oferă suport psihologic profesionist moldovenilor din diaspora

Trebuie citit

Platforma Respiro.md își propune să vină în sprijinul moldovenilor din diaspora, oferindu-le suport emoțional accesibil, specializat și confidențial în gestionarea dificultăților și provocărilor lor în țările străine.

Prin intermediul platformei respiro.md se oferă următoarele beneficii pentru diaspora moldovenilor:
*Accesibilitate: Moldovenii din diaspora au acces ușor la servicii de asistență emoțională prin intermediul platformei online Respiro.
*Asistență în limba maternă: Respiro oferă posibilitatea de a primi suport și consiliere în limba maternă (română sau rusă) facilitând comunicarea eficientă și înțelegerea profundă a problemelor individuale.
*Consilieri specializați: Specialiști calificați în diferite domenii: lucrul cu copii, adolescenți, cupluri și familie.
*Confidențialitate și anonimat: Respiro respectă confidențialitatea și anonimatul utilizatorilor, asigurând un mediu sigur și încrezător pentru discuțiile și informațiile personale.
*Flexibilitate și comoditate: Platforma Respiro oferă flexibilitate în programarea ședințelor on line, adaptându-se nevoilor și programului moldovenilor din diaspora, ajustează automat orele în funcție de fusul orar și achitarea poate fi făcută on line pe site securizat.

Prin aceste beneficii, platforma Respiro își propune să vină în sprijinul moldovenilor din diaspora, oferindu-le suport emoțional accesibil, specializat și confidențial în gestionarea dificultăților și provocărilor lor în țările străine.

Pentru info https://www.facebook.com/respiro.md ,

https://respiro.md/blog/


Articolul despre dificultățile cu care se confrunta moldovenii din diaspora si avantajele psihoterapiei în limba maternă: https://respiro.md/blog/diaspora-moldovei

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente