fbpx
9.3 C
Province of Turin
vineri, mai 24, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

România a participat cu pavilion naţional la cel mai important târg de cosmetică şi parfumerie, Cosmoprof Bologna 2023

Trebuie citit

Cosmoprof Bologna este târgul care reunește sectoarele industriei cosmetice din întreaga lume! La ediţia din acest an, au participat opt companii românești, membre ale Asociatiei OPIC. Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 16-18 martie 2023, la Bologna. Prima participare a României la acest târg internaţional a avut loc la ediția din martie 2012.

În perioada 16 – 18 martie 2023, România a participat, cu pavilion naţional, la cea de-a 54 –a ediţie a târgului internaţional de cosmetică şi parfumerie « COSMOPROF Worldwide Bologna », cea mai importantă manifestare expoziţională din lume cu acest profil.

Ediţia din acest an a fost cotată ca fiind una din cele mai reuşite ediții: peste 2900 firme expozante din 64 de tări, operatori provenind din peste 140 de tări și 26 de tări participante cu pavilion național: Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, California, China, Coreea de Sud, Ecuador, Franța, Marea Britanie, Germania, Japonia, Grecia, India, Indonesia, Irlanda, Letonia, Polonia, Cehia, România, Spania, Elveția, Taiwan, Turcia, Ucraina si SUA.

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, în colaborare cu OPIC, patronatul de ramură , au reuşit participarea la ediţia din acest an a opt firme din România care şi-au expus produsele pe o suprafaţă de 99 m.p., anume: FARMEC S.A. Cluj, COSMETIC PLANT Srl, Skin Formula Venture Srl și IEHANA Cosmetics Srl (produse cosmetice, de îngrijire a pielii și a părului), EUROPACK Media, Film Group Green MTC Srl, Grande Gloria Production S.A. (servețele umede biodegradabile, cosmetice lichide), CAHM Europe S.A. (săpunuri, detergenți, produse de întreținere pentru industria hotelieră).

Standul României a fost amplasat în pavilionul destinat ţărilor care au fost prezente cu standuri naţionale.

România a reuşit prin produsele prezentate să atragă atenţia vizitatorilor italieni şi străini, datorită diversităţii produselor şi eşantioanelor etalate, dar şi prin calitatea, modul de prezentare şi unicitatea acestor produse, realizate din ingrediente naturale şi bio, atestate de cele mai exigente norme internaţionale în materie.

Standul României a fost vizitat de Edmond Neagoe, consul general interimar la Consulatul general al României la Bologna şi Simona Mărăscu, ministru consilier BPCE, Consulatul General al României la Milano, care au purtat discuții cu fiecare reprezentant în parte, în scopul identificării unor soluții concrete de promovare pe piața italiană, adaptate specificului fiecărei firme.

Remarcând prezenţa notabilă a României în acest an la Bologna, conducerea COSMOPROF a lansat patronatului român de profil – OPIC, invitaţia de a participa şi la ediţia de anul viitor a acestui eveniment promoţional de largă anvergură internaţională din industria înfrumusețării.

CITEŞTE ŞI: Opt companii româneşti, la cel mai important târg din industria înfrumusețării, Cosmoprof Bologna 2023

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente