fbpx
26.8 C
Province of Turin
vineri, iulie 19, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

România participă la Târgul de Turism de la Milano, în perioada 12-14 februarie

Trebuie citit

La acest eveniment, unul dintre cele mai importante de profil, din Italia, România participă cu un stand de 54 metri pătraţi, sub formă de insulă. Manifestarea expozițională se deschide duminică, 12 februarie, la ora 09:30, după cum informează un comunicat de presă remis Revistei IR de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

În comparație cu alte eveniment de acest gen, Târgul de Turism de la Milano se remarcă prin formula sa multitarget: prima zi a evenimentului este dedicată consumatorilor, în timp ce următoarele două zile, respectiv 13 și 14 februarie, sunt deschise doar profesioniștilor din domeniu.

Pe întreaga durată a Târgului BIT (Borsa Internazionale del Turismo – n.r.) Milano, la standul României se vor afla şi doi meșteri populari. Este vorba despre Elena Torac din Bucovina, meșter în încondeierea ouălor, precum și Mariana Stan din Săpânța, meșter în țesut și confecționat zgărdane și brățări.

Mai mult decât atât, în prima zi a târgului, autenticitatea țării noastre va fi promovată de încă trei meșteri populari, specializați în țesut și pictat, și vor fi organizate degustări de produse tradiționale românești din Maramureș și Bucovina, se mai arată în comunicatul de presă.

De altfel, reporterii Revistei IR vă vor ţine la curent cu informaţii relevante de la faţa locului, duminică, 12 februarie, atunci când va avea loc inaugurarea oficială a standului României.

Tot în luna februarie, concret în perioada 14 şi 15 februarie, România va participa şi la Târgul de Turism din Tel Aviv, cel mai mare târg de turism din Mediterana de Est și, totodată, cel mai mare târg de turism din Israel, fiind organizat în perioada 14-15 februarie. Participarea țării noastre la această manifestare expozițională are o importanță specială: peste 3% dintre israelieni sunt originari din România, iar dacă luăm în considerare și familiile acestora, atunci numărul crește considerabil, la fel ca interesul lor pentru destinația turistică România.

Detalii despre cele două târguri de turism la care participă ţara noastră, găsiţi şi pe site-ul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, apăsând pe următorul LINK: ÎN LUNA FEBRUARIE, MAT VA PROMOVA ROMÂNIA LA DOUĂ TÂRGURI DE TURISM INTERNAȚIONALE: BIT MILANO ȘI IMTM TEL AVIV

sursa foto: someseanul.ro
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente