fbpx
marți, aprilie 23, 2024

Spectacol aniversar | Iurie Raileanu, o aniversare de viață și de dans: 15 ani de activitate profesională

Trebuie citit

Invitați speciali: Ion Paladi și Corneliu Botgros din R. Moldova.

Coregraful și directorul artistic al Școlii de dansuri Grupul Vatra, Iurie Raileanu, sărbătoreşte 15 de ani de activitate profesională, în cadrul unui spectacol aniversar care va avea loc vineri, 29 martie, la orele 20:30, la Teatrul Superga din Via Superga, 44, Nichelino (Torino). În aceeaşi zi, coregraful celei mai mari şcoli de dansuri tradiţionale româneşti din Diaspora va împlini și vârsta de 34 de ani.

Va fi un spectacol-concept la care conspiră familia, elevii, prietenii de-o viaţă şi partenerii, trecând de la dans, la cântec, dar şi la poveşti din viaţa profesională a lui Iurie Raileanu, după cum informează organizatorii.

Show-ul este o îmbinare între muzică, filme despre activitatea sărbătoritului, efecte speciale şi momente surpriză pentru public, precum şi pentru sărbătorit.

Gazda evenimentului organizat de Grupul Vatra va fi jurnalista Luiza Diculescu.

Te aşteptăm vineri, 29 martie, la ora 20:30, la Teatrul Superga, din Via Superga, nr. 44, Nichelino (TO).
Vino să te bucuri alături de noi!

Pentru rezervări şi informaţii, contactează organizatorii la numărul de telefon 3291897050.

CLICK PE LINK pentru mai multe DETALII: Spectacol aniversar | Iurie Raileanu, 15 ani de activitate profesională | Invitați speciali: Ion Paladi și Corneliu Botgros

FOTO Arhiva GRUPUL VATRA:

Imagini din arhiva Școlii Grupul Vatra cu surpriza – publicitate în stația de metrou Porta Nuova din Torino – pusă la cale în 2023 de echipa școlii, cu prilejul aniversării directorului și coregrafului Iurie Raileanu, în semn de recunoaștere și recunoștință.

Oare ce surpriză/e pregătesc elevii de la Grupul Vatra, pentru anul 2024? Vom afla în curând, la spectacol!  🙂

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente