fbpx
marți, aprilie 23, 2024

Spectacol de teatru românesc la Roma, Napoli și Bari

Trebuie citit

Cu ocazia celebrării, în luna martie, a Zilei Internaționale a Francofoniei, comunitatea de români din Roma, Napoli și Bari este invitată la spectacolul de teatru intitulat “O viață, o șosetă, un vis și o mașină de scris”, o comedie romantică sub regia și scenografia lui Daniel Bucur, având ca protagoniști actorii Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Diana Bagdasar și Victoria Bobu, informeaza Ambasada României în Italia. Mesajul piesei de teatru este inspirat de o poezie franceză a lui Jaques Prévert care îndeamnă la fericire și trăirea fiecărui moment din plin.

Spectacolele de teatru vor avea loc conform următorului program:

  • Napoli – Vineri, 15 martie 2024, ora 18:30, incinta clădirii In Arte Vesuvio – Via Marino Turchi nr. 21/23
  • Bari – Sâmbătă, 16 martie 2024, ora 19.00, incinta clădirii Anche Cinema – Corso Italia, nr. 112
  • Roma – Duminică, 17 martie 2024, ora 21.00, incinta clădirii Teatro Marconi – Viale Guglielmo Marconi, nr. 698/E

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, cu confirmarea prealabilă a participării la adresa de e-mail roma.events@mae.ro.

Seria de spectacole din Italia este organizată de Ambasada României în Italia, Consulatul General al României la Roma/Consolato Generale di Romania a Roma, Consulatul General al României la Bari și Consulatul General Onorific al României la Napoli, cu sprijinul Consiliului Județean Buzău și al Teatrului George Ciprian.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente