fbpx
luni, aprilie 22, 2024

Suceava: Secretarul de stat Gheorghe Cârciu, la „Întrunirea dumbrăvenilor de pretutindeni”

Trebuie citit

Secretarul de stat Gheorghe Cârciu a participat pe 16 august 2023 la „Întrunirea dumbrăvenilor de pretutindeni”, un eveniment socio-cultural anual desfășurat în comuna ,.

„Am fost onorat să fiu invitatul unui eveniment deosebit, cum sper să fie cât mai multe în România.

Am tot spus-o și o spun din nou: este momentul ca autoritățile române să restabilească o legătură puternică cu românii plecați în străinătate.

Iar când acest lucru se întâmplă la nivel local, la inițiativa unei primării, este clar că aceasta este una dintre direcțiile bune.

Îndemn toate autoritățile locale să deschidă un dialog sincer și transparent cu concetățenii plecați din țară, pentru că doar așa pot învăța unii de la alții, se pot ajuta reciproc și, de ce nu, pot spera la o întoarcere acasă a celor ce în prezent trăiesc în altă parte”, a declarat demnitarul DRP.

În cadrul întâlnirii cu reprezentanții comunității din Dumbrăvreni, din țară și din diaspora, participanți la acest eveniment, oficialul DRP a vorbit despre sprijinul pe care îl poate acorda Departamentul și despre proiectele dedicate romanilor de pretutindeni.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente