fbpx
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ți-e dor de România?
La Florivcom, produsele tale preferate!

Trebuie citit


La magazinul „Florivcom alimentari”, în via Circonvallazione, 45 , la San Giorgio Canavese, frații Florea, Daniela și Vasile hrănesc nostalgiile românilor din Piemonte, din Canavese, dar și din împrejurimi, cu specialități de acasă.

Telefon: 0039/389 430 5863


Vasile Florea, proprietarul, ne povestește că are clienți care vin de la peste 40 km, din Torino chiar, să cumpere anumite produse, precum varză murată „Laurus” de la Milișăuți.
(Suceava),sau preparate de la „Marcel” din Răchiteni(Iași) și de la „Carpatis” ( Suceava). Tot din România ajung pe mesele românilor din Canavese, legume proaspete cu gust de pământ românesc, mărar cu cea mai autentică aromă, amintind bucătăria bunicii..
Pentru cei mai „exigenți” clienți, chiar și pâinea proaspătă sosește aici în câteva ore din Arad, din Bacău. Apreciate mult sunt si ouăle proaspete care ajung din Suceava.
Vasile F. lucra într-o fabrică înainte de 2014,când dorul de casă i-a dat ideea afacerii pe care azi o are…la început un magazin la Rivarolo Canavese, in via Berrone,14 ( deschis și azi) , și din 2021 la San Giorgio Canavese, unde întâmpină zilnic clienții cu bunătățile noastre tradiționale.
Aici,la San Giorgio, la Florivcom alimentari, oamenii din zonă vin cu plăcere, mai ales după muncă, schimbă câte-o vorbă, cumpără câte ceva…”Vin și să socializeze”, ne povestește Daniela, sora d.lui Vasile Florea. În spatele tejghelei, la loc de cinste stă o gazetă de perete, cu rol de” mică publicitate” neoficială a comunității…

Anunțuri cu oferte de muncă, oferte de prestări și servicii , închid tabloul acestei realități creată de cei doi inimoși frați gălățeni, Daniela si Vasile, care aduc românilor din Piemonte , produsele preferate, de acasă!

Ai o afacere, ai un magazin, ai nevoie de publicitate? Noi te putem ajuta să pui în lumină activitățile tale!

În ce constă publicitatea în Revista IR?

  • Prezentarea afacerii tale printr-un articol de presă
  • Prezentări video ale serviciilor tale
  • Vei beneficia de vizibilitate sporită nu doar pe pagina ta, ci și pe rețelele noastre de socializare

Grăbește-te să îți rezervi un spațiu publicitar în următoarea ediție a Revistei IR – APARE in luna MAI 2023.

Sperăm că vei fi unul dintre partenerii noştri!

Contact:

WhatsApp: 392 189 7050

e-mail: ir@primopasso.org

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente