fbpx
10.3 C
Province of Turin
joi, mai 23, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Torino: Întâlnire interactivă cu poeta Radmila Popovici în Atelierul de comunicare de la Vatra

Trebuie citit

Sâmbătă, 25 februarie, la ora 19:00, Grupul Vatra din cadrul Asociației Primo Passo vă invită la o discuție pe marginea ultimelor versuri semnate de poeta Radmila Popovici. Întâlnirea literară va avea loc la sediul școlii, din Via Gressoney, nr. 29/B, Torino.

Poetă, scriitoare, textieră, Radmila Popovici s-a născut la 31 august 1972 în satul Florițoaia Veche, Republica Moldova. Absolventă a Facultății de Litere a Universității de Stat din Chișinău, este membră a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova și din România.

Poeziile sale sunt traduse în limbile: franceză, italiană, germană, spaniolă și engleză.

Vizita Radmilei Popovici la Torino face parte dintr-o serie de evenimente la care poeta va participa în luna februarie, în Italia. Astfel, Radmila Popovici va vizita Italia pentru a promova volumul de versuri în limba italiană “Unica”, Editura Unu di Chișinău 2019, în traducerea Danielei Barda. Întâlnirile literare vor fi organizate la Milano, Torino și Padova, între 21 și 25 februarie, în colaborare cu Asociația Culturală Busuiocul, coordonată de Lilia Tusa.

ATENŢIE! Pentru a participa la întâlnirea Literară de la Torino este necesar să confirmaţi prezenţa la adresa ir@primopassorg.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente