fbpx
11.9 C
Province of Turin
joi, mai 23, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Torino | Paula Seling – o voce magică și o seară de poveste în prag de Sărbători Pascale

Trebuie citit

După Frankfurt, Amsterdam, Londra, Dublin, Nisa, Paris și Viena, Paula Seling a concertat cu sala plină la Teatrul Erba din Torino. În deschiderea concertului, Grupul Pro Domine al preoților ortodocși din Piemonte au prezentat un deosebit moment coral dedicat Sfintelor Sărbători Pascale. 

Turneul european al artistei Paula Seling – „Spre Lumile Luminii” s-a încheiat cu un concert extraordinar de pricesne la Torino.

Paula Seling, una dintre cele mai strălucite voci ale României de azi, a purtat în teatrele Europei vibrația Sărbătorilor Pascale prin pricesnele delicate și a adus  românilor din Europa momente de liniște, bucurie și înalt.

Sala plină a Teatrului Erba din Torino a vibrat ieri, 21 aprilie 2024, românește, spectatorii fredonând alături de artistă piesele pe care le cunoșteau demonstrând astfel căldura sufletească pe care Paula Seling o manifestă față de publicul care o iubește. 

În deschidere, Grupul Pro Domine al preoților ortodocși din Protopopiatele din Piemonte, condus de Părintele Protopop Marius Floricu de la Biserica Ortodoxă din Moncalieri, a concertat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, susținând un deosebit moment coral dedicat Sfintelor Sărbători ale Învierii Domnului. 

Evenimentul a fost prezentat de jurnalista Luiza Diculescu, PR al Școlii Grupul  Vatra din Torino, director editorial al Revistei Inspirație Românească și prezentatoarea emisiunii Matinal la Radio Torino Internațional, una dintre cele mai cunoscute și  apreciate prezentatoare din diaspora italiană a României. 

La organizarea evenimentului a participat mai ales preotul Valeriu Drăgănescu, paroh al Bisericii Ortodoxe Române „Sfântul Cuvios Ilarion cel Mare” din Venaria Reale.

„A fost greu, a fost frumos, a fost fericire, a fost dor de casă, iubire, uimire, drumuri multe, avioane, zâmbete, poze, autografe, gânduri, dorințe, temeri, emoții și toate într-un turneu încheiat la Torino, cu ajutorul Părintelui Valeriu ce a făcut ca lumea sa fie în număr extrem de mare la eveniment. Mulțumesc, Părinte drag pentru toată dedicarea și implicarea, mulțumesc Doamnei Luiza Diculescu și corului de preoți din Piemonte pentru minunatele cântări, mulțumesc fiecărei inimi ce a fost alături de noi la aceste spectacole susținute în toată Europa. Vă iubesc. Pe curând!”– a scris Paula Seling pe pagina oficială de Facebook, în semn de mulțumire față de toți cei care au „complotat” la reusita evenimentului de la Torino.

Evenimentul a fost imortalizat cu foto și video de Pronia Ortodox.

Photo credit : Pronia Ortodox .

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente