fbpx
15 C
Province of Turin
miercuri, mai 22, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Trenul care ocolește Pământul în 80 de zile va opri în România și Italia

Trebuie citit

De Irina Dinică

Această experiență feroviară va lua startul în luna august 2024, eveninentul fiind organizat de o agenție de turism americană.

Locul de plecare este Canada (Vancouver), în vreme ce călătoria la bordul trenului Eastern & Oriental Express, reluată recent după 4 ani de întrerupere, se va încheia în Singapore. Ocolul Pământului cu trenul, într-un voiaj de 80 de zile, precum Phileas Fogg din celebrul roman al lui Jules Verne, și anume “Ocolul Pământului în 80 de zile”, include cele mai luxoase vagoane. Trenul acesta va străbate 13 țări, printre care România și Italia. Prețul pentru o astfel de excursie nu este deloc unul ieftin, biletele pornind de la 103.000 euro de persoană.

Turiștii cu dare de mână, care și-au programat această unică încercare, vor avea de parcurs șapte itinerarii feroviare, dar și aeriene, în peste 20 de orașe emblematice din Canada, România, Italia, Franța, Ungaria, Marea Britanie, Turcia, India, Africa de Sud și Malaezia.

În Europa, pasagerii turului vor parcurge Scoția în 7 zile, vor ajunge apoi la Paris, în Veneția, Bulgaria, România, și Turcia.

Intrarea în România va avea loc în data de 23 septembrie, pe la punctul de frontieră Ruse-Giurgiu, la Sinaia, după care își vor continua fabuloasa experiență. 

SURSĂ FOTO: Eastern & Oriental Express Will Be Back On Tracks In 2024 (travelandleisureasia.com)

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente