fbpx
17.3 C
Province of Turin
luni, mai 20, 2024
INSPIRAȚIE ROMÂNEASCĂ

Urmează să te înscrii la facultate? Mergi la Târgul Studenţilor din Torino

Trebuie citit

În lumea elevilor absolvenţi de liceu, deciziile privind viitorul pot fi foarte frumoase, dar în același timp și foarte înfricoșătoare. Ca elevi, ne aflăm cu un număr infinit de posibilități în fața noastră, iar a găsi gasim drumului potrivit poate fi puțin dificil, având în vedere și anxietatea provocată de teama de a merge pe calea greşită sau de a rata ocazii unice.

La Torino, cu scopul de a-i ajuta pe viitorii studenți, se desfăşoară Târgul Studenților / Salone dello Studente, evenimente ce va avea loc pe 9 și 10 noiembrie 2023.

Târgul Studenţilor se va desfăşura la Lingotto Fiere, în Via Nizza, 294 si are ca scop orientarea viitorilor studenți şi oferirerea oportunităţii de a explora oferta educaţională universitară și de a descoperi calea potrivită pentru fiecare.


Târgul Studenților este gratuit și deschis tuturor, dar locurile sunt limitate.

Prin urmare, este esențial să vă înregistrați și să vă rezervați locul. Intervalele orare disponibile pentru rezervări sunt de la 8.30 la 11.00 și de la 11.00 la 13.30.

Odată ajuns la Târg, veți găsi multe standuri ale diferitelor universități, academii, ITS (Institute Tehnice Superioare) și companii care vă vor ajuta să priviţi în profunzime asupra ofertelor lor pentru tineri. Dacă, din orice motiv, nu puteți participa personal, Salonul oferă și posibilitatea de a urmări totul în streaming pe site-ul lor, dar este necesară înregistrarea și aici.
Acest eveniment oferă, de asemenea, posibilitatea de a susține un test pentru a afla care universitate s-ar putea potrivi cel mai bine anumitor studenți. În plus, dacă sunteți interesat de medicină, inginerie sau afaceri, vă puteți testa abilitățile cu un test de admitere. Dacă acest lucru nu este suficient, există psihologi și consilieri gata să vă ajute să vă proiectați calea ideală.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

- Publicitate-spot_img

Știri recente